Blog

10-03-2016 10:15

Trainingsritje.

Vanmorgen samen op de fiets gestapt en naar Geleen gefietst. Ria moest even bij de tandarts Rob Selker zijn. Dit aangegrepen om even een training te doen voor onze fietstocht. In Geleen even boodschappen gedaan bij de Plus in centrum Zuidhof. Aldaar troffen wij de jarige job, Anja van de Laarschot. Even gezellig gebabbeld. Na het bezoekje bij de tandarts via Beek terug naar huis.  Onderweg lekker van een lunch genoten bij "het Schip" in Beek.

In totaal hebben wij een afstand van 38 kilometer gefietst. Met een goed gevoel zijn wij weer thuisgekomen.

www.runtastic.com/nl/gebruikers/arno-schuivens/sportsessies/1170735134

 

06-03-2016 16:35

Pelgrimsmis St.Christoffel kathedraal Roermond

Vandaag naar de Pelgrimsmis in de St. Christoffel kathedraal te Roermond gegaan.

De mis werd voorgegaan door Plebaandeken Mgr. R. Merkx (Prior van de broederschap van de H. Jacobus de Meerdere). Aan het einde van de mis werd iedere pelgrim persoonlijk naar voren geroepen. Aan de voet van het altaar moesten wij ons opstellen, waarna wij gezamenlijk de zegen kregen en de reliek van St. Jacob konden aanraken.

In de kathedraal werden nog een paar kaarsjes aangestoken.

Na de mis zijn we gezamenlijk naar het huis van de broederschap gegaan. Daar kregen we een kop koffie en een stuk vlaai aangeboden. Ook werden er stempels in onze credencials gezet. 

Vandaag is dus de camino voor ons begonnen. Er is geen weg meer terug. Wij zullen nu dus echt moeten gaan fietsen.

 

19-02-2016 14:13

Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor de fietstocht zijn inmiddels in volle gang. Wij hebben diverse spullen aangeschaft, zoals handdoeken, slaaplakens, fietsstuurtassen en zakken om spullen in op te bergen. Van een nicht van Ria hebben wij een lijstje gekregen van spullen die wij moeten meenemen. 

De fietsen (e-bikes) zijn inmiddels voorzien nieuwe accu's zodat wij eenmaal onderweg niet voor verrassingen komen te staan. Reservemateriaal en reparatiemiddelen zijn ook al aangeschaft. 

Het begint nu langzaam te kriebelen. Nu nog hopen op beter weer.

18-01-2016 16:03

Eerste blog

Onze nieuwe blog is vandaag van start gegaan. Houdt focus hierop en wij zullen proberen je geïnformeerd te houden. 

Berichten kunnen jullie plaatsen in het gastenboek.

Doorzoek de website

Contact

Santiago de Compostela 06-13405067